Om Corem meetings

Välkommen att boka konferens hos Corem meetings! Vi erbjuder trivsamma och funktionella mötesrum för en lyckad konferens. Här finns konferenslokaler för alla ändamål, allt från stora hörsalar till mindre mötesrum alla anpassade efter era önskemål om möblering och teknik. Vi hjälper till att skräddarsy förutsättningarna så det blir enkelt för dig som ordnar arrangemang och möten. Våra medarbetare har kunskap och erfarenhet som de gärna delar med sig av. 

Alla är välkomna att boka hos oss på Corem meeting och är du en av Corems hyresgäster så är det oss du ska kontakta nästa gång du vill boka mötesrum eller arrangera ett event. Vi på Corem meetings vill gärna ta hand om er hyresgäster lite extra. Tveka inte att kontakta oss på meetings@corem.se för mer information och priser.  

Boka konferens på det sätt som passar dig 

  • Boka via vår hemsida där ni också kan få en överblick över våra lokaler och kapacitet. För inloggningsuppgifter kontakta meetings@corem.se. 
  • Kontakta receptionen vid respektive anläggning så hjälper vi till. Är du osäker på kontaktuppgifter till din närmsta Corem meetings reception kontakta meetings@corem.se ordnar vi det. 
  • Våra mötesrum är utrustade med bokningsskärmar där du som tidigare kund kan boka själv. Perfekt för det spontana mötet. 

Catering till mötet 

Självklart ordnar vi med all sorts mat och fika till era bokningar. I samarbete med utvalda leverantörer serverar vi allt från mumsig frukost, kaffe med dopp, stärkande lunch, after work eller middag. Tillsammans kan vi se vad som passar just er så det blir en del av en härlig helhetsupplevelse hos oss på Corem meetings. 

Receptionstjänster 

Corem meetings erbjuder receptionstjänster till våra fastigheter och det är i huvudsak: 

  • Bemannad reception kontorstid 
  • Besökshantering 
  • Post- och pakethantering 
  • Kemtvätt 
  • Administration av fastighetens passersystem 

Varmt välkomna till Corem meetings och våra konferensanläggningar! 

Vi erbjuder olika mötesrum i Stockholm och Göteborg. Oavsett om ni är hyresgäst hos Corem eller ett utomstående företag, kan vi föreslå en mängd olika alternativ på lokaler utifrån era behov och önskemål, allt för att ni ska få en så trivsam och produktiv upplevelse som möjligt hos oss.  

Kontakta oss på meetings@corem.se för prisuppgifter utifrån era önskemål. Som hyresgäst på Corem meetings, erbjuder vi alltid reducerade priser. Vi ser fram emot att hjälpa er vidare med ert möte.