Sportsalen

Solna Gates egna sportsal exklusivt för våra hyresgäster.

  • Platser 40st
  • Adress Hemvärnsgatan 9
  • Konferensanläggning Solna Gate
  • Område Solna

Om mötesrummet

I anslutning till fastighetens gym hittar ni Sportsalen. I sportsalen har ni som hyresgäst möjlighet att spela badminton, basket, futsal, innebandy eller någon annan form av träningspass. Därmed en perfekt lokal att anordna aktiviteter före, under eller efter arbetstid helt enkelt!

Om konferensanläggningen

På Hemvärnsgatan 9 i Solna Strand hittar ni en av Corem meetings konferenscenter. Här finns 9 konferensrum i olika storlekar med en maxkapacitet på från 8 till 225 personer där ett flertal av dessa är utrustade med videokonferensutrustning.

Om våra mötesytor:

Antal konferensrum: 9 samt en mingel och eventyta som vi kallar för Orangeriet.

Kapacitet: Våra mötesrum i Solna Gate har en kapacitet på mellan 8 och 255 personer.

Videokonferensutrustning: Av våra 9 mötesrum är 6 av dessa utrustade med videokonferensutrustning bestående av kamera, mikrofon och högtalare.

Vår största konferenslokal, hörsalen Rymden utmärker sig för sin biografkänsla tack vare gradängerna samt den högkvalitativa laserprojektorn. Lokalen är även utrustad med videokonferensutrustning. Därmed är hörsalen väl anpassad för större event såsom årsmöten, föreläsningar eller varför inte en filmkväll för kollegorna.

Catering: Det är viktigt att fylla på med energi till er konferens. Lägg till det lilla extra till ert möte med catering! Vi hjälper er gärna att beställa allt från frukost till middagar. Varför inte överraska kollegorna med en AW efter en lång dag i vårt mysiga Orangeri, Kontakta meetings@corem.se för vidare planering inför er konferens. 

Utbudet nedan är vårt standardsortiment. Kontakta oss om ni har övriga önskemål gällande catering.

Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck utan vår tillåtelse. 

Åtkomst till mötesrummen: I samband med att ert möte startar så har ni möjlighet att öppna upp er bokade lokal genom att ange boknings numret på skärmen som sitter utanför lokalen. Boknings numret hittar ni i er bokningsbekräftelse samt på "Mina sidor".

Serviceutbud i fastigheten

Café: I Solna Gate hittar ni det så uppskattade caféet som serverar allt från frukost, lunch och fika.

Ljusgården: Under den så mäktiga glaskuplen finns ett flertal trevliga sit down ytor att slå er ner i.

Lounge: Bland det första ni ser när ni kommer in genom konferensens entré är vår mysiga lounge och dess bekväma soffgrupp.

Fussball spel: Varför inte utmana kollegorna på Fussball? Spelet hittar ni vid loungen, perfekt som underhållning i fikapausen eller som avslutning på ert möte.

Till och från Solna Gate

Parkering: Det finns ett flertal parkeringsplatser precis utanför fastigheten (avgift) samt längs med intilliggande gator (avgift)

Busshållplats: Vretenvägen (100m)

Tunnelbana: Solna strand (250m)

Pendeltåg: Sundbyberg (850m)

Boka ett mötesrum

Välj datum först
Samma tid
Olika tider
Du har valt tider som inte är tillgängliga, ändra detta och försök igen.
Datum:
Lediga tider

Pris:
0 KR