Mejramen

Videokonferensutrustad hörsal med fönster och en kapacitet på upp till 100 personer.

  • Platser 100st
  • Adress Lunnagårdsgatan 4
  • Konferensanläggning Mejramen
  • Område Mölndal

Om mötesrummet

Konferensanläggningens största lokal är Mejramen med en kapacitet på upp till 100 personer. Det karaktäristiska för denna lokal är dess parallelltrapetsformade yta som tydligt riktar fokus mot den stora monitor i lokalens främre del. Fönstren i den bakre delen av lokalen skapar ett gediget ljusinsläpp. Önskar ni dra ner på ljusinsläppet finns möjlighet till mörkläggning. Dessutom finns här både kamera och takmikrofoner att nyttja. Perfekt för ert videokonferensmöte med andra ord. I Mejramsalen har ni själva möjlighet att välja sittning. Flexibiliteten gör att lokalen är lika lämplig för det dagliga mötet som för föreläsningar, utbildningar eller andra typer av event.

Platser

Biosittning
100 seats

Inkluderat i mötesrummet

Fönster
Monitor
Videokonferens

Om konferensanläggningen

På Lunnagårdsgatan 4 i Mölndal hittar ni en av Corem meetings konferenscenter. Här finns 7 mötesrum där samtliga är utrustade med videokonferensutrustning. Konferensanläggningens mötesrum är av olika storlekar med en kapacitet från 7 till 100 personer beroende på sittning. Det finns totalt 5 rum utrustade med styrelsebord och 2 större rum med flexibel sittning.

Om våra konferensrum

Antal konferensrum: 7

Kapacitet: Våra 7 mötesrum har en maxkapacitet på mellan 7 till 100 personer.

Videokonferensrutrustning: Samtliga konferensrum är utrustade med videokonferensutrustning bestående av kamera, mikrofon och högtalare.

Konferensrummen är väl anpassade för ett flertal olika typer av mötens så som: Det interna mötet, kundmötet, utbildningar, föreläsningar, årsmöten eller andra typer av event.

Åtkomst till mötesrummen: I samband med att ert möte startar så har ni möjlighet att öppna upp er bokade lokal genom att ange boknings numret på skärmen som sitter utanför lokalen. Boknings numret hittar ni i er bokningsbekräftelse samt på "Mina sidor".

Catering

Vi hjälper er även gärna med att förhöja ert möte eller event med catering tillsammans med våra lokala samarbetspartners.

Serviceutbud i fastigheten

Restaurang: I fastigheten finns en lunchrestaurang, önskar ni sitta mer avskilt finns möjlighet att boka ett privat matrum.

Till och från konferensanläggningen

Parkering: Besöksparkeringen hittar ni precis utanför fastigheten, det finns även en allmän parkeringsplats i närområdet.

Busshållplats: Johannefred (600m)

Tågstation: Mölndal station (3,4km)

Tillval

Slät kopp kaffe/te
Heldagspaket (förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika)
Halvdagspaket förmiddag (förmiddagsfika och lunch)
Halvdagspaket eftermiddag (eftermiddagsfika och lunch)
Eftermiddagsfika
Förmiddagsfika

Boka ett mötesrum

Välj datum först
Samma tid
Olika tider
Du har valt tider som inte är tillgängliga, ändra detta och försök igen.
Datum:
Lediga tider

Pris:
0 KR